Om

Att läsa är som att resa i tid och rum. En möjlighet att lära känna kulturer, miljöer och platser som annars skulle vara otillgängliga. Att läsa är att lära, att se saker ur andra perspektiv och att vidga sitt medvetande.

Bokstavkommapunkt är tänkt framför allt som en slags läsdagbok, här blandas fin och fulkultur, barnböcker, populärkultur med skarpa poeter och självande personporträtt. Kombinationen av bokstäver, punktuation och fantasi kan skapa de mest fantastiska berättelser och alla berättelser är värda att berätta även om allmänvärdet inte är världsligt.

Min förhoppning är att bokstavkommapunkt, förutom att hjälpa undertecknad med att hålla reda på sina egna läsäventyr, också skall inspirera andra till läsning, skapa diskussion och dialog och skapa en scen för utbyte av läserfarenheter.

Jag som skriver på bokstavkommapunkt heter Therese Lestander och har varit bokknarkare sedan den dagen jag vid fyra års ålder lyckades knäcka läskoden. Jag slukar böcker av enorma kvantiteter, samlar på citat och drivs av en nyfikenhet som aldrig tycks falna. Jag tycker om att provoceras och är aldrig rädd att uttrycka mina åsikter. Samtliga texter är författade av undertecknad, om ej annat anges, och är ett resultat av mina egna åsikter, idéer och eget tycke och smak. Förutom ett brinnande intresse för läsning har jag även en passion för hantverk och design och skriver om sådana äventyr och allmänt om livet på http://www.thereselestander.com

Vill du komma i kontakt med mig?

therese.lestander@gmail.com

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s